شرح وظایف امور تغذیه - مدیریت دانشجویی
- یکی از زیر مجموعه مدیریت امور دانشجویی امور تغذیه می باشد که از جمله وظایف و خدمات آن می توان به موارد زیر اشاره نمود
پيگيري مسائل و مشکلات اداره تغذيه تا حصول نتيجه مثبت.
درخواست و تهيه وسايل مورد نياز از طريق کارپردازي حوزه به منظور برطرف نمودن کمبودها.
بعنوان نماينده امور دانشجويي، نظارت مستقيم و دقیق بر عملکرد شرکت و پيمانکار طبخ و توزيع غذا دارد.
اعلام گزارش در صورت تخلف و قصور توسط پیمانکار در انجام امور محوله.
تهیه و تنظیم صورت وضعيت ماهانه پيمانکار.
نظارت بر نحوه اجرای وظایف مسئولین سلف سرویسها و کارکنان.
نظارت بر امر خرید مواد غذایی مصرفی از نظر کیفیت و کمیت.
تهيه اناليزمواد غذايي مورد نيازبراي هريک ازغذاها.
تامين بموقع تجهيزات مورد نياز طبخ غذا.
نظارت دقيق به ميزان مصرف و کيفيت موادغذايي خريداري شده.
رسيدگي دوره اي به وضعيت بهداشتي محيط غذاخوریها و آشپزخانها .
تنظيم برنامه هاي ، ماهانه براي تهيه و سرويس غذا ، سرپرستي و نظارت بر تهيه و نگهداري ، پخت ، توزيع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتي و رژيم غذاها و با در نظر گرفتن مقررات اداري نظارت در انتخاب ، سفارش ، تحويل ، نگهداري مواد غذايي خام و نظارت بر بهداشت مواد غذايي و ارائه خط مشي در زمينه تغذيه و خدمات غذايي.
شرکت در تنظيم برنامه هاي مربوط به آموزش تغذيه در سطح عمومي يا اختصاصي.
نظارت بر امور تهيه مواد اوليه و طبخ غذا در غذاخوریها.
شرح کار ناظران سلف سرویس :
اجرای دقیق و صحیح دستوراتی که از طرف معاونت محترم دانشجویی، مدیر محترم دانشجویی و اداره تغذیه دانشگاه ابلاغ می گردد.نظارت مستمر و نگهداری اموال و تجهیزاتی که بطور امانی در اختیار پیمانکار قرار دارد.
کنترل دقیق مواد اولیه از لحاظ بهداشتی بودن و استاندارد بودن.
انتقال و انعکاس مشکلات موجود در سلف سرویس به مدیر دانشجویی.
کنترل و نظارت بر رعایت کمیت و کیفیت و انالیز غذایی ( گرم بندی ) توسط پیمانکار.
نظارت بر نحوه صحیح و اصولی پخت و توزیع غذا.
نظارت بر عملکرد پیمانکار در خصوص رعایت مسائل بهداشتی اعم از نظافت و شستشوی سالن ها، غذاخوری و آشپزخانه و هچنین تهیه لباس فرم و کارت بهداشتی کارکنان پیمانکار.
نظارت و کنترل آمار غذای اعلام شده از سوی اپراتور و ابلاغ آن به پیمانکار.
شرح کار سامانه دانشگاهی سلف سرویس :
فعال سازی کد دانشجویی برای دانشجویان جدیدالورد، کارکنان برای دریافت غذا.ارائه آمار روزانه به ناظر سلف و گزارش دهی آن به مدیر دانشجویی بطور مستمر.
وارد نمودن برنامه غذایی که هر ماه توسط امور تغذیه تنظیم می شود، در سیستم تغذیه دانشگاه.
همکاری با دانشجویان در جهت ارائه خدمات جانبی همچونپرداخت وجه ، راهنمایی جهت صدور کد فراموشی، رزرو غذا و ..... بصورت دستی.