قوانین و مقررات استفاده از غذاخوری های دانشجویی - مدیریت دانشجویی
ضوابط و مقررات استفاده از غذا خوری دانشگاه
1- توزیع غذا در سلف سرویس دانشگاه از طریق سامانه دانشگاهی با ارائه کارت تغذیه انجام می گیرد.
2- کارت تغذیه مخصوص شخص دانشجو بوده و حق واگذاری به غیر را ندارد.
3- مدت زمان لازم برای رزرو غذا پنج روز و همچنین لغو رزرو یک هفته قبل از توزیع غذا خواهد بود.
4- روزهای تعطیل رسمی و پنجشنبه و جمعه ها غذاخوری تعطیل است.
5- سهم دانشجو از تامین هزینه غذا در طی سنوات عادی مجاز تحصیلی کاردنی چهارنیمسال،کارشناسی هشت نیمسال، کارشناسی ارشد چهار نیمسال) در هر وعده صبحانه ،ناهار و شام به تفکیک قیمت غذای پرهزینه، متوسط هزینه، کم هزینه به ترتیب پانزده هزار تومان ، دوازده هزار تومان و هفت هزار و پانصد تومان تعیین گردید.
6- سهم دانشجو از تامین هزینه غذای دانشجویی برای نیمسال های اول و دوم سنوات اضافه مجاز دو برابر، برای نیمسال های سوم و چهارم سنوات اضافه مجاز سه برابر و برای نیمسال های سنوات اضافه مجاز بیش از چهار نیمسال،پنج برابر سهم دانشجوی سنوات عادی مجاز از تامین غذای دانشجویی در طول سال تحصیلی تعیین گردید.
7- فروش غذای روزفروش (بابت هر پرس غذا در وعده صبحانه، ناهار و شام) دوبرابر مبلغ ژتون.
8- فروش غذا به دنشجویان مهمان (بابت هر پرس غذا در وعده صبحانه، ناهار و شام)دوبرابر مبلغ ژتون.
9- جریمه عدم دیافت غذای رزرو شده (شامل وعده صبحانه، ناهار و شام) بیش از شش مرتبه در هر ماه توسط دانشجویان خوابگاهی دوبرابر مبلغ ژتون تا پایان آن ماه.
10- جریمه عدم دیافت غذای رزرو شده ( وعده ناهار ) بیش از دو مرتبه در هر ماه توسط دانشجویان غیر خوابگاهی( بومی ، سنوات غیر مجاز) دوبرابر مبلغ ژتون تا پایان آن ماه.
11- ژتون فراموشی (به همراه نداشتن کارت دانشجوییبرای دریافت غذا به ازای هر وعده) معادل 25 درصد مبلغ ژتون غذای رزرو شده (حداکثر سه مرتبه در هر وعده در ماه).
12- ساعت توزیع غذا از 1403/07/01 به شرح زیر می باشد:
ناهار از ساعت 11.30 تا 14
شام از ساعت 16.30 تا 18
مدیریت امور دانشجویی