معرفی واحد - مدیریت دانشجویی
معرفی اداره امور تغذیه
اداره تغذیه از ادارات تابعه امور دانشجویی است که مسئولیت سازماندهی و اداره غذاخوریهای دانشجویی را برعهده دارد. این غذاخوریها در دو وعده ناهار و شام به دانشجویان سرویس میدهد.
وظایف اداره تغذیه و سلفسرویس
- تهیه مواد غذایی مورد نیاز به غیر از مواد سهمیهای جهت تأمین غذای روزانه دانشجویان در سلفسرویس.
- تأمین به موقع تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا.
- انتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا.
- تدوین و اجرای برنامه غذایی توسط اداره تغذیه و با نظرخواهی از دانشجویان.
- تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هر یک از غذاها.
- نظارت دقیق بر مصرف مواد غذایی توسط پیمانکاران.
- کنترل کیفیت مواد غذایی خریداری شده.
- نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکارها.
- رسیدگی مرتب به وضعیت بهداشت محیط سلفسرویس، آشپزخانه و کارگران سلفسرویس.
ساعات توزیع غذا
ناهار از ساعت 11:30 تا ۱۴
ناهار از ساعت 11:30 تا ۱۴
- شام از ساعت 16 تا 17:30
دانشگاه کوثر دارای یک غذاخوری میباشد که در2وعده (، ناهار و شام) به دانشجویان سرویس میدهند.