معرفی اداره تغذیه و سلف‌سرویس
معرفی اداره امور تغذیه
 
 اداره تغذیه از ادارات تابعه امور دانشجویی است که مسئولیت سازمان‌دهی و اداره غذاخوری‌های دانشجویی را برعهده دارد. این غذاخوری‌ها در دو وعده ناهار و شام به دانشجویان سرویس می‌دهد.
وظایف اداره تغذیه و سلف‌سرویس
  • تهیه مواد غذایی مورد نیاز به غیر از مواد سهمیه‌ای جهت تأمین غذای روزانه دانشجویان در سلف‌سرویس.
  • تأمین به موقع تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا.
  • انتخاب پیمان‌کار مناسب برای طبخ غذا.
  • تدوین و اجرای برنامه غذایی توسط اداره تغذیه و با نظرخواهی از دانشجویان.
  • تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هر یک از غذاها.
  • نظارت دقیق بر مصرف مواد غذایی توسط پیمان‌کاران.
  • کنترل کیفیت مواد غذایی خریداری شده.
  • نظارت دقیق بر عملکرد پیمان‌کارها.
  • رسیدگی مرتب به وضعیت بهداشت محیط سلف‌سرویس‌، آشپزخانه‌ و کارگران سلف‌سرویس‌.
ساعات توزیع غذا
ناهار از ساعت 11:30 تا ۱۴
  • شام از ساعت 16 تا 17:30
دانشگاه کوثر دارای یک غذاخوری می‌باشد که در2وعده (، ناهار و شام) به دانشجویان سرویس می‌دهند.